SERVER DATA RECOVERY

Nedbrud og tab af data fra forretningskritiske systemer kan være katastrofale. Det er derfor vigtigt at vælge en leverandør med solid erfaring indenfor datagendannelse og forståelse for den kritiske situation.

Siden 2006 har vi udelukkende arbejdet med datagendannelse, og du kan være sikker på, at dit nedbrud bliver behandlet af erfarne specialister. Vores flerårige eksistens på markedet gør, at vi har oplevet utallige nedbrud og uanset om der tale om et nedbrud i en RAID konfiguration, Microsoft Exchange Server, NAVISION database fil, SQL database, SAN eller NAS systemer, har vi de nødvendige kompetencer til at løse opgaven.

recoverit-RAID-data-recovery

RAID DATA RECOVERY

Hos recoverit har vi siden 2006 arbejdet med RAID data recovery hvor vi har gendannet data fra mange former for RAID systemer, og vi har derfor den nødvendige ekspertise og kapacitet til at løse tidskritiske og krævende RAID opgaver.

Vores RAID recovery teknikkere har den fornødne indsigt til at forstå de matematiske principper bag ethvert RAID setup, og kan derfor hjælpe jer med at gendanne jeres RAID i langt de fleste situationer.

Alle former for RAID

recoverit-raid-data-recovery

EXCHANGE SERVER RECOVERY

Vi er specialiseret i gendannelse og restore af Microsoft Exchange server, og kan hurtigt hjælpe jer med jeres mail server.

Exchange serveren består af en kritisk database, hvor indholdet ændres flere gange dagligt, og derfor bør/skal den være beskyttet af en gennemtestet backup løsning. Desværre oplever vi at denne backup enten fejler eller er konfigureret forkert, hvilken kan resulterer i seriøse problemer for kunderne.

Alle Exchange versioner

recoverit-exchange-server-recovery
recoverit-linux-server-recovery
recoverit-SQL-server-recovery

SQL SERVER RECOVERY

Vi er specialiseret i Microsoft SQL server recovery, herunder gendannelse og restore af Navision databaser.

SQL databaser er ofte et kritisk element i mange virksomheders infrastruktur, eksempelvis Navision eller andre ERP systemer, kundestyringsdatabaser, CRM, intranet, eller øvrige databaser hvor virksomhedsessentielle data behandles.

Alle SQL versioner

recoverit-SQL-server-recovery

Andre DB typer
Eks NAVISION

recoverit-navision-database-recovery

VIRTUAL SERVER DATA RECOVERY

Vi er specialiseret i virtual server data recovery, herunder gendannelse og restore af virtuelle desktops, klienter og datamiljøer.

VMware

recoverit-VMware-server-recovery

Andre virtuelle

recoverit-virtuel-data-recovery
recoverit-VIRTUAL-SERVER-DATA-RECOVERY
recoverit-linux-server-recovery

LINUX SERVER DATA RECOVERY

Vi er specialiseret i Linux server data recovery.

Hos recoverit har vi siden 2006 arbejdet med Linux data recovery hvor vi har gendannet data fra mange former for Linux baserede systemer, og vi har derfor den nødvendige ekspertise og kapacitet til at løse tidskritiske og krævende Linux server data recovery opgaver.

Alle LINUX versioner

recoverit-linux

NAS DATA RECOVERY

Vi er specialiseret i NAS data recovery.

Hos recoverit har vi siden 2006 arbejdet med NAS data recovery hvor vi har gendannet data fra mange NAS enheder, og vi har derfor den nødvendige ekspertise og kapacitet til at løse din NAS data recovery opgave.

NAS

recoverit-nas-data-recovery

Windows

windows

Apple

recoverit-apple

Linux

recoverit-linux
recoverit-nas-data-recovery
recoverit-SAN-data-recovery

SAN DATA RECOVERY

Vi er specialiseret i Storage Area Network (SAN) data recovery.

Hos recoverit har vi siden 2006 arbejdet med SAN data recovery hvor vi har gendannet data fra mange former for SAN baserede systemer, og vi har derfor den nødvendige ekspertise og kapacitet til at løse tidskritiske og krævende SAN data recovery opgaver.

Alle SAN

recoverit-san-data-recovery

Et udvalg af vores kunders oplevelser

Derfor skal du vælge recoverit

recoverit er specialiseret i data recovery og data behandling - det er vores eneste fokus område.
Vi har været på det skandinaviske marked siden 2006 og har ekspertviden indenfor gendannelse af mistede data uanset medietype og årsag, datasletning, datakonservering samt data forensic.

Vi er i dag blandt de førende i Skandinavien, blandt de største i Danmark og håndterer årligt flere hundrede tilfælde af datatab.
Vi tilbyder top professionel service for private, offentlige og juridiske virksomheder.

Når du vælger recoverit som leverandør af datagendannelse, kan du være sikker på, at alle opgaver håndteres med største professionalisme og at den største omhu tilkommer hver enkelt opgave.

Vi er i dag centralt beliggende i Nyborg, hvilket giver os en favorabel placering til indlevering af medier fra hele landet.

 1. Hos recoverit er dine data i fokus

  Når du vælger recoverit som leverandør af datagendannelse, kan du være sikker på, at alle opgaver håndteres med største professionalisme, største ekspertise og største ekspertviden

  Ved udelukkende at fokusere på data recovery og data behandling har det været muligt for os, at skabe en stor ekspertviden og ekspertise der sikrer dig, at du får de bedste muligheder på markedet for at få løst dit problem.

  Vi koncentrerer os udelukket om det vi er bedst til, nemlig at rekonstruerer data fra defekte lagringsmedier, foretage datakonservering og udføre data forensic. Vi ved om nogen, at værdien af vores arbejde ligger i dine data. Og vi kan love, at hos os har vi dine data i fokus.

  Vi ved, at hvis vi ikke kan gendanne dine data, har vi reelt ikke skabt værdi for dig

 2. Altid adgang til en tekniker 7/24

  Du kan altid komme i kontakt med recoverit døgnet rundt 7/24
  Udenfor vores kontortid omstilles telefonen til vores vagttelefon.
  Vi kender vigtigheden af, at kunne få hjælp præcis når problemet opstår, vi er derfor bemandet døgnet rundt. Et nedbrud er aldrig planlagt og kommer oftest på et ubelejligt tidspunkt.
  Vi yder derfor telefonsupport 7/24

 3. Tavshedspligt

  Hos recoverit er dine data altid sikre, da vi har ubetinget tavshedspligt overfor 3. Part.
  Vi er vant til at behandle yderst følsomme data for vores kunder og nærer stor tillid fra de allerstørste virksomheder i Skandinavien, Politi, Forsvaret, Offentlige myndigheder og Pengeinstitutter
  De data vi kommer i besiddelse af er underlagt vores egne strenge vilkår og betingelser, herunder vores standardprocedure om fortrolighed og tavshedspligt.
  Hvis en kunde ønsker det, underskriver vi gerne en NDA.

 4. Tillid er en æressag

  At være tillidsvalgt kræver tillid og tillid er en æressag og diskretion en naturlig selvfølge.

  Vi har siden 2006 hver dag forsøgt at leve op til alle vore kunders forventninger og er meget bevidste om, at tillid er en æressag.

  Det er vores medarbejders evne til at skabe værdi for kunderne, der gør os i stand til at være deres foretrukne leverandør.

 5. Specialister i data behandling

  recoverit beskæftiger sig udelukkende med data behandling. 
  Vi har siden 2006 opbygget stor ekspertviden og ekspertise indenfor data recovery, data konservering og data forensic.
Vores viden og ekspertise har gennem årene ført til en fremragende succesrate, og vi opgiver ikke før alle muligheder er udtømte.
  Vores motto er:  “If we can’t, no one can

 6. Alle former for filsystemer og platforme

  Recoverit kan håndtere alle former for filsystemer, såsom

  • Windows NTFS & FAT
  • Mac OS X HFS, HFS+
  • Linux EXT, Reiser FS
  • andre filsystemer

  og alle former for platforme, såsom

  • PC – Windows computere og tablets
  • Apple Macbooks, iMac, Imac Pro,
  • andre platforme
 7. Alle former for RAID

  Recoverit kan håndtere alle former for RAID, såsom

  • RAID 0 (Block-level striping)
  • RAID 1 (Mirrored blocks)
  • RAID 5 (Striping with parity)
  • RAID 6 (Striping with dual parity)
  • RAID 10 (Striped RAID 1 sets)
  • RAID 50 (Striped RAID 5 sets)
  • RAID 60 (Striped RAID 6 sets)

Seneste nyheder