PARTNERPROGRAM

Kunne I tænke jer at tilføre ekstra værdi til de ydelser I i forvejen tilbyder jeres kunder, og samtidig øge jeres indtjening? Som partner hos recoverit er dette muligt. Vi tilbyder forhandlere af software og hardware (detail og engros) samt IT konsulentvirksomheder at indgå i et gratis og professionelt samarbejde omkring datagendannelse.

Det er god forretning at være partner.

I sikres stærke partnerrabatter på alle sager I sender videre til os. 

Optimal udnyttelse af jeres tid.

I fokuserer fortsat på jeres kernekompetencer, mens samarbejdet gør jer i stand til at udvide de services I kan tilbyde jeres kunder i allerhøjeste kvalitet. Det fører til en højere kundetilfredshed og øget indtjening.

Stærkt samarbejde med specialister inden for datagendannelse.

recoverit er specialiseret i datagendannelse, datahåndtering, datakonservering og computer forensic og vi arbejder udelukkende indenfor dette område. Vi håndterer flere hundrede tilfælde af datatab om året fra vores værksted i Nyborg og i vores cleanroom i England.

Faste lave og gennemskuelige priser.

Gratis analyse, og I kender priserne på forhånd og kan således informere jeres kunder om opgavens omkostninger.

No cure, no pay.

Kan vi ikke gendanne de ønskede data, betaler kunden kun for fragten.

Et partnersamarbejde skal være tosidet

På vores partnerlocator henviser vi til vores partnere således at kunder i landets forskellige regioner kan finde deres nærmeste registrerede recoverit partner. På den måde sikrer vi at flere opgaver går gennem vores partnere, giver jer gode rabatter og nem og øget indtjening.

Partnerniveauer

Vi opererer med tre forskellige partnerniveauer; recoverit partner, select partner og shop partner som alle giver fordelagtige rabatter på indsendte data recovery opgaver. I vores partnermateriale kan I læse mere om hvilke fordele der differentierer de tre niveauer. Uanset hvilket partnerniveau I kunne være interesseret i, er I altid velkomne til at kontakte vores partnerafdeling på partner@recoverit.dk, for yderligere information og partnermateriale.

  • 31 38 11 30

  • Døgnåbent

  • support@recoverit.dk

  • sales@recoverit.dk