recoverit-blogger-om-iphone

Er du ejer af en iPhone, og husker du at få taget backup af dine data på din telefon? Enten via automatisk synkronisering med iCloud, gennem iTunes eller på anden vis?

Vores iPhone er blevet vores daglige redskab, som vi efterhånden bruger til det meste. Vi logger på banken, tjekker e-boks, Facebook, email, Dropbox. Vi tar billeder som aldrig før, og vi har sågar mange personlige og følsomme data liggende – alt sammen noget der kan udnyttes af andre fx i tilfælde af tyveri.

Vi bliver sårbare når vi på den ene eller anden måde mister vores iPhone, eller hvis uheldet er ude, og der sker noget med den. Og har vi ikke fået taget backup, kan det være svært at få sit indhold tilbage.
Vi oplever hver eneste dag, at få defekte iPhones ind, hvor brugerne har valgt backup fra af den ene eller anden grund. Alle familiebillederne er pludselig væk. Eller alle de vigtige sms’er som var gemt. Vi står med sager hvor sms’erne er et vigtigt redskab i fx en retssag, eller hvor billederne er en vigtig dokumentation. En simpel backup kunne have reddet dette indhold!

Vi giver her nogle gode råd til, hvordan du får taget backup af din iPhone, så hvis uheldet en dag er ude, at du er rustet til at få dine data tilbage.

 

 

Der er ingen undskyldning for ikke at få taget backup!
Har du ikke allerede fået sat din iPhone op, så gør dig en tjeneste at få det gjort – I dag!


 

  • 31 38 11 30

  • Døgnåbent

  • support@recoverit.dk

  • sales@recoverit.dk