RECOVERIT FAQ

Her finder du en række af de hyppigste spørgsmål og svar vi oplever hos recoverit.

Finder du ikke svaret på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

FAQ om recoverit Cleanroom (10)

Er jeg forpligtet til betale for min opgave i clean room?

recoverit_clean_room

Hvis recoverit efter endt data recovery i clean room er i stand til at gendanne data som defineret i genelle forretningsbestemmelser, er du forpligtet til at betale for omkostningerne forbundet med data recovery.
Du kan fravælge at få dine data tilsendt for at spare penge, men du vil altid blive opkrævet for de udgifter der har været i forbindelse data recovery ved succesfuld gendannelse.

Transportudgifter til clean room

recoverit_clean_room

Da recoverit clean room er placeret i England, vil du blive opkrævet transportudgifter i forbindelse med transporten til clean room.

Du finder de gældende priser her

Er analysen gratis i clean room?

recoverit_clean_room

JA – analysen i clean room er fortsat gratis. Dog vil der være transportudgifter forbundet i forbindelse med at sende din opgave til clean room.

Du finder de gældende priser her

Reservedele til brug i clean room

recoverit_clean_room

Når recoverit har konstateret at der er tale om en fysisk defekt i vores clean room, vil der i de fleste tilfælde være brug for 100% matchende reservedele. Det vil sige reservedele der tages fra en disk der matcher den fysiske beskadiget 100%. recoverit råder over et meget stort lager af reservedele. Vi oplever dog en gang i mellem, at en del ikke findes på vores lager og er svær at fremskaffe. Det er som oftest ved meget gamle diske eller ved forholdsvise nye diske.
Harddiske der er forholdsvis nye, produceres normalt i store partier (fx 100.000). Disse partier bliver derefter distribueret til salg som enten, harddisk i en bærbar computer, stand alone drev, der kan købes i computer butikker eller eksterne harddiske der er pakket i et USB-kabinet. Lige så snart partiet er fordelt ud, begynder arbejdet på den næste produktion. Det kan derfor ved en ny produktion være svært at få fat i dele.
recoverit benytter mange forhandlere world wide.

Kan alle opgaver løses i clean room?

recoverit_clean_room

Desværre er svaret nej, men i langt de fleste tilfælde kan dine data reddes i recoverit clean room.
Der kan være så dybe skader så som ridser, hak, og rifter i magnetlaget på harddisken skiver, hvorpå dine data er opbevaret, som gør at det ikke er muligt at udlæse brugbare data.
Derfor er det vigtigt at du ikke forsøger at benytte en harddisk som har en mekanisk skade, eksempelvis efter tab, skub eller stød. Harddisken bør sendes til clean room for at redde dine data.

Hvad med garanti og clean room?

recoverit_clean_room

“Der er stadig garanti på min disk, hvad sker der med denne, hvis min disk bliver åbnet i clean room” Hvis vi er nødsaget til, at åbne din disk i forbindelse med data recovery og din disk stadig er omfattet af garanti, vil denne med stor sandsynlighed ikke længere være gyldig.
recoverit anbefaler, at du tager fat i producenten og hører hvordan de stiller sig overfor dette, inden vi får brudt forseglingen.

Hvor ligger recoverit clean room?

recoverit_clean_room

recoverit clean room er beliggende i London, England.
Her modtager recoverit dagligt harddiske fra partnere fra hele skandinavien.

Hvad sker der i et clean room?

recoverit_clean_room

Når harddisken ankommer til recoverit clean room modtagelse, rengøres harddisken inden den medbringes til selve clean room.
Harddisken åbnes og årsagen til defekten konstateres. Ofte er det nødvendigt at udskifte de mekaniske dele, eksempelvis læsehoved, læsearm, etc,.
Hvis recoverit ikke har de nødvendige reservedele på lager skal disse hjemtages førend arbejdet kan færdiggøres.

Hvorfor er det nødvendigt med et clean room?

recoverit_clean_room

Hvis din harddisk er mekanisk beskadiget eller har en anden skade som forudsætter at harddisken skal åbnes, skal dette finde sted i et clean room, for ikke at beskadige de mekaniske dele inde i harddisken.

Harddiskens dele er statiske og vil tiltrække alle urenheder, støvpartikler o.lign i luften omkring delene, og vil derfor blive forurenet hvis harddisken åbnes udenfor et clean room

 

Hvad er et clean room?

recoverit_clean_room

Et clean room er et specielt rum, hvor eksempelvis data racovery på harddiske med mekaniske fejl udføres. Clean room kan sammenlignes med et laboratorium. Rummet holdes klinisk rent, luften renses konstant for støv og andre partikler, og i recoverit clean room holdes temperatur og fugtighed også konstant.
Clean room der benyttes til data recovery efterlever ofte den nu forældrede standard ISO100. Hos recoverit er clean room certificeret til standard ISO3.

View category→

Generel viden om data recovery hos recoverit (8)

Hvordan håndterer recoverit betaling?

Hvis ikke andet er aftalt gælder forudbetaling for hele opgaven.

Når du har accepteret vores tilbud, fremsendes automatisk en faktura. Når hele indbetalingen er registreret, fremsender vi dine data med Post Danmark. Der bliver genereret Track & Trace information, der gør dig i stand til at spore forsendelsen.

Du har også mulighed for at betale kontant på vores kontor.

Hvordan returnerer recoverit mine data?

Oftest vil vi kopiere dine data over på en ny ekstern harddisk. Er der tale om en mindre datamængde (>10GB), kan vi også brænde genskabt data ud på en DVD.

I hastesager kan data returneres vha. FTP.

Skal jeg vedlægge noget til harddisken?

Ja, du skal venligst udfylde og vedlægge vores følgeseddel

Hvordan indleverer jeg min harddisk til recoverit?

Du kan enten sende harddisken til vores adresse, eller du kan indlevere den på vores kontor.

Hvor lang tid skal jeg undvære mine data?

Behandlingstiden afhænger af den prioritet du ønsker vi skal løse din opgave med. Hvis leveringstiden er vigtig har vi en høj eller emergency prioritet.

Omvendt, hvis prisen er vigtig, har vi lavprioritetspriser.

Kan min harddisk bruges efter data recovery hos recoverit?

I nogle tilfælde kan harddisken stadig bruges uden yderligere risiko, men som udgangspunkt fraråder vi altid at harddisken stadig benyttes, såfremt der er det mindste tegn på en fysisk fejl.

Genskabt data vil blive returneret på et nyt eksternt medie.

Kan recoverit genskabe data når min harddisk ikke længere fungerer?

Ja, vi er i stand til at foretage datagendannelse i situationer hvor lagringsmediet er fysisk defekt.

Kontakt os på telefon 31 38 11 30 for rådgivning

Kan recoverit gendanne data der er slettet eller forsvundet?

Ja, vi kan gendanne data ved fejlagtig sletning, formatering og systemfejl.

Kontakt os på telefon 31 38 11 30 for rådgivning

View category→

Generelt om datarecovery hos recoverit (8)

Hvordan håndteres betalingen?

Hvis ikke andet er aftalt gælder forudbetaling for hele opgaven. Når du har accepteret vores tilbud, fremsendes automatisk en faktura. Når hele indbetalingen er registreret, fremsender vi dine data med Post Danmark. Der bliver genereret Track & Trace information, der gør dig i stand til at spore forsendelsen. Du har også mulighed for at betale kontant på vores kontor.

Hvordan returnerer I mine data?

Oftest vil vi kopiere dine data over på en ny ekstern harddisk. Er der tale om en mindre datamængde (>10GB), kan vi også brænde genskabt data ud på en DVD. I hastesager kan data returneres vha. FTP.

Skal jeg vedlægge noget til harddisken?

Ja, du skal venligst udfylde og vedlægge vores følgseddel.

Hvordan indleverer jeg min harddisk til jer?

Du kan enten sende harddisken til vores adresse, eller du kan indlevere den på vores kontor. Hvis du sender harddisken, se venligst vores afsnit vedrørende fragt.

Hvor lang tid skal jeg undvære mine data?

Behandlingstiden afhænger af den prioritet du ønsker vi skal løse din opgave med. Hvis leveringstiden er vigtig har vi en høj eller emergency prioritet. Omvendt, hvis prisen er vigtig, har vi lavprioritetspriser.

Hvad med min harddisk?

I nogle tilfælde kan harddisken stadig bruges uden yderligere risiko, men som udgangspunkt fraråder vi altid at harddisken stadig benyttes, såfremt der er det mindste tegn på en fysisk fejl. Genskabt data vil blive returneret på et nyt eksternt medie.

Kan I genskabe data når min harddisk ikke længere fungerer?

Ja, vi er i stand til at foretage datagendannelse i situationer hvor lagringsmediet er fysisk defekt. Kontakt os på telefon 31 38 11 30 for rådgivning

Kan I finde frem til data der er slettet eller forsvundet?

Ja, vi kan gendanne data ved fejlagtig sletning, formatering og systemfejl. Kontakt os på telefon 31 38 11 30 for rådgivning

View category→

recoverit cleanroom spørgsmål og svar (10)

Er jeg forpligtet til betale for min opgave i cleanroom?

Hvis recoverit efter endt data recovery i cleanroom er i stand til at gendanne data som defineret i genelle forretningsbestemmelser, er du forpligtet til at betale for omkostningerne forbundet med data recovery.
Du kan fravælge at få dine data tilsendt for at spare penge, men du vil altid blive opkrævet for de udgifter der har været i forbindelse data recovery ved succesfuld gendannelse.

Transportudgifter til cleanroom

Da recoverit clean room er placeret i England, vil du blive opkrævet transportudgifter i forbindelse med transporten til cleanroom.

Er analysen gratis i recoverit cleanroom?

JA!
Analysen i cleanroom er fortsat gratis. Dog vil der være transportudgifter forbundet i forbindelse med at sende din opgave til cleanroom som du vil blive opkrævet for.

Reservedele til brug i recoverit cleanroom

Når recoverit har konstateret at der er tale om en fysisk defekt i vores cleanroom, vil der i de fleste tilfælde være brug for 100% matchende reservedele.

Det vil sige reservedele der tages fra en disk der matcher den fysiske beskadiget 100%. recoverit råder over et meget stort lager af reservedele. Vi oplever dog en gang i mellem, at en del ikke findes på vores lager og er svær at fremskaffe. Det er som oftest ved meget gamle diske eller ved forholdsvise nye diske.

Harddiske der er forholdsvis nye, produceres normalt i store partier (fx 100.000). Disse partier bliver derefter distribueret til salg som enten, harddisk i en bærbar computer, stand alone drev, der kan købes i computer butikker eller eksterne harddiske der er pakket i et USB-kabinet. Lige så snart partiet er fordelt ud, begynder arbejdet på den næste produktion. Det kan derfor ved en ny produktion være svært at få fat i dele.
recoverit benytter mange forhandlere world wide.

Kan alle opgaver løses i cleanroom?

Desværre er svaret nej, men i langt de fleste tilfælde kan dine data reddes i recoverit cleanroom.
Der kan være så dybe skader så som ridser, hak, og rifter i magnetlaget på harddisken skiver, hvorpå dine data er opbevaret, som gør at det ikke er muligt at udlæse brugbare data.
Derfor er det vigtigt at du ikke forsøger at benytte en harddisk som har en mekanisk skade, eksempelvis efter tab, skub eller stød. Harddisken bør sendes til cleanroom for at redde dine data.

Hvad med garanti og cleanroom?

“Der er stadig garanti på min disk, hvad sker der med denne, hvis min disk bliver åbnet i cleanroom?”
Hvis vi er nødsaget til, at åbne din disk i forbindelse med data recovery og din disk stadig er omfattet af garanti, vil denne med stor sandsynlighed ikke længere være gyldig.
recoverit anbefaler, at du tager fat i producenten og hører hvordan de stiller sig overfor dette, inden vi får brudt forseglingen.

Hvor ligger recoverit cleanroom?

recoverit cleanroom er beliggende i London, England.
Her modtager recoverit dagligt harddiske fra partnere fra hele Skandinavien.

Hvad sker der i recoverit cleanroom?

Når harddisken ankommer til recoverit cleanroom modtagelse, rengøres harddisken inden den medbringes til selve cleanroom.
Harddisken åbnes og årsagen til defekten konstateres.

Ofte er det nødvendigt at udskifte de mekaniske dele, eksempelvis læsehoved, læsearm, etc,.
Hvis recoverit ikke har de nødvendige reservedele på lager skal disse hjemtages førend arbejdet kan færdiggøres.

Hvorfor er det nødvendigt med et cleanroom?

Hvis din harddisk er mekanisk beskadiget eller har en anden skade som forudsætter at harddisken skal åbnes, skal dette finde sted i et cleanroom, for ikke at beskadige de mekaniske dele inde i harddisken.

Harddiskens dele er statiske og vil tiltrække alle urenheder, støvpartikler o.lign i luften omkring delene, og vil derfor blive forurenet hvis harddisken åbnes udenfor et cleanroom

Hvad er recoverit cleanroom?

Et cleanroom er et specielt rum, hvor eksempelvis data racovery på harddiske med mekaniske fejl udføres. Cleanroom kan sammenlignes med et laboratorium.

Rummet holdes klinisk rent, luften renses konstant for støv og andre partikler, og i recoverit cleanroom holdes temperatur og fugtighed også konstant.
Cleanroom der benyttes til data recovery efterlever ofte den nu forældrede standard ISO100.

Hos recoverit er cleanroom certificeret til standard ISO3.

View category→
  • 31 38 11 30

  • Døgnåbent

  • support@recoverit.dk

  • sales@recoverit.dk

error: Content is protected !!